Mutil Angle Underpass LED Tunnel Armaturbelysning

Produktinformation

Mutil Angle Underpass LED Tunnel Armaturbelysning

Det finns mutil olika LED Tunnel Armatur Lighting val. Det är enkelt att installera. Medan dess aluminiumhus, god värmeavledning, pålitliga LED-källor och flera drivrutiner betyder nollunderhåll.


Med över 15 års erfarenhet av tunnelbelysning erbjuder Yahua belysning den mest tekniskt avancerade armaturen som finns tillgänglig för tunnel- och underljusbelysning för en mängd olika körbanor och järnvägsapplikationer. Den nya LED Tunnelbelysningen ger en energibesparande och hållbar lösning för applikationer som vanligtvis använde 90-300 watt armaturer med flera monteringskonfigurationer.

Högkonstruerad för optimal värmeledning och optisk prestanda, ger över 15 års tillförlitlig drift med flera belysningsfördelningar på en plattform som klarar de krävande omgivningarna av tunnelbelysning.

Ansökan:

tunnlar

kulvertar

Täckta parkeringsplatser

Offentliga och industriella områden


Inom de världsberömda Tunnel Light-tillverkarna och entreprenörerna i Kina är YAHUA en pålitlig leverantör som har en stor undervattenslampa för underjordisk ljussignal. Med produkter till salu kan du grossist Tunnel Light av bra design till låg kostnad och lågt pris från vår fabrik.

Förfrågning