Yahua belysning LED växt växa ljus

Yahua belysning LED växt växa ljus

LED-belysning odling mer hälsovådliga

Med den kontinuerliga expansionen i LED-belysning, belysning växter i fältet har en plats, och tillämpas gradvis på olika områden av vegetabiliska jordbruksprodukter produktion, frukt- och grönsaksodling, flowercultivation och så vidare. Även om programmet är mindre än storleken på en vanlig kommersiell belysning eller hem belysning som allmänt, men belysning av växter som ett speciellt fält för tillämpningen av LED, på grund av deras överlägsenhet, erkända gradvis av marknaden, efterfrågan på marknaden växer

Växt växa ljus omstörta de traditionella jordbruksmetoder

t rapporteras som enligt den tekniska anläggningen av olika spektra, andquot; Preferencesandquot, Välj de lämpliga LED-lamporna att ersätta solen som ljuskälla, ljus dygnet runt, temperaturen kan vara inom anläggningen fabriken, fukt, ljus, luft och koldioxid koncentrationen av näringslösning och andra miljömässiga faktorer för automatisk övervakning i realtid för att säkerställa maximal effekt av photosynthesis. Jämfört med de traditionella odlingsmönster, hög utnyttjandegrad av sin mark och enkel manövrering, hög grad av mekanisering, förorening-fri produktsäkerhet, näringsvärde förbättrats avsevärt, på presenterar forskningsresultat hemma och utomlands trädgårdsodling engineering har varit en viktig påverkan. Med framsteg inom teknik, användning av LED-ljus i rymden att odla några växter har mycket effektiv.

På grund av den låga temperaturen LED kan i själva verket lampor placeras i bästa läge från anläggningen närmare, så du kan se till att alla delar av växten har varit exakt samma belysningsstyrkan. Denna strategi att eliminera den skadliga bekämpningsmedel, gödselmedel och konserveringsmedel används för att göra en organisk ökning avkastning, och nästan inga kemiska lagt, med moderna jakten av hög kvalitet grönt och hälsosamt liv syfte sammanfaller. Kontroll av inomhus odling av LED ljuskällan kan dessutom göra en 50% minskning jämfört med det traditionella sättet av tillväxtcykeln av en växt. Detta innebär att konsumenter njuta av lokalt odlade färska grödor året runt dröm blev möjligt.