Populära LED High Bay ljus för kommersiell och industriell tillämpning

Populära LED hög bay ljus för kommersiell och industriell tillämpning

Hög bay lampor är den perfekta lösningen för en rad kommersiella, industri, lager och bostäder situationer, överlägsen belysning prestanda.

Traditionellt kan en industriell belysning fixtur, high bay LED-lampor användas för en mängd miljöer och kommer i en mängd olika former och storlekar för att passa behoven hos alla miljöer.


Medan ljusen kan användas i inomhussport eller rekreation centra, fabrik enheter, kommersiella miljöer och lager omvandlingar, är de också lika lämplig för ett brett utbud av industriella och kommersiella användningsområden där ägare söker en säker och energi effektiv ljuslösning.


LED-hög bay lamporär unika tack vare sin förmåga att vara installerade 20 fot eller högre, som erbjuder en rad möjligheter för fastigheter med högt i tak och utmanande installationer.


Hög bay lampor erbjuder hög effektivitet funktioner och fördelar:


-Mängd belysning mönster - LED höga vikar kan installeras i en rad designers att passa de behov och belysning designbehov av fastigheten.


-Hög energieffektivitet - lamporna fungerar energi effektivt och leverera en 70% besparing till traditionella elräkningen. Över livet av fixturen, kommer att ljuset leverera enorma kostnadsbesparingar för kommersiella fastigheter och få ner de totala driftskostnaderna för en affärs- eller industrifastighet.


-Minskat underhåll - all belysning fixturer backas upp av en garanti och kräver nästan inget underhåll för livet av fixturen. Minskning av underhåll innebär att det finns en ökning av säkerheten för fastighetsägare och underhåll besättningar som tillhandahåller kapitalförvaltning.


-Lång livslängd - LED höga vikar har en förutsedd livslängd på mellan 70 000 och 200 000 timmar baserat på utgång, vilket kan vara cirka 30 år för varje lampa.


Oavsett om du behöver belysning för din lagringsområde rakt igenom din flyghangar, erbjuder LED höga vikar en rad belysning alternativ från belysning paneler till armaturen stil lampor att möta dina exakta belysningskrav.


Lysdioder är ett populärt val för både bostäder och kommersiella fastigheter eftersom de erbjuder miljö och kostnadsbesparingar plus superior belysning alternativ för fastighetsägare. Lampor överträffa traditionella belysningsarmaturer som används i kommersiella och industriella fastigheter inklusive metallhalogen, fluorescerande, HID och högtrycksnatrium fixturer.


Om du är en byggmästare som söker de perfekta belysningsarmaturer för din kommersiell eller industriell egendom, vi kommer att erbjuda dig vår grossist pris och utmärkta service.