Metro/tunnelbana LED belysning leverantör-Yahua belysning

Högkvalitativa LED-belysning stabil och pålitlig är mycket viktigt. Hur försäkrar vår alla led-ljus har bra förkastandet av värme?

1. die casting hög renhet aluminium legering bostäder och den övergripande gjutna ljus bearbetning teknik för att säkerställa en bra kyleffekt, minska den effektiva användningen av LED-lampan håller på att nedgången.

2. för att säkerställa tillförlitligheten i produkten från led källan, vi adoptec importeras marker, hög lysande effektivitet, lång livslängd, god stabilitet, hög tillförlitlighet. Lätt kropp med hög kvalitet LED kylning huvudsakliga material, anti-oxidation, korrosion korrosion, bra termisk prestanda mot elektromagnetiska störningar. Kvalitetskontroll, i strikt överensstämmelse med nationella standarder för produktion och fabriken testning, markera National Electric Light Source tillsyn och inspektion Center och andra auktoritativa nationella testning organ, göra tredje parts testning och certifiering för att säkerställa produkternas säkerhet och tillförlitlighet.

Det är värt att nämna att subway belysning tillhör programmiljön är komplexa och testa teknik marknadssegment, de flesta projekt går igenom upprepade rättelse till acceptans av ägaren. Vi tror att med bättre tillverkning begrepp och ett rikt arv i tunnelbanan LED belysning, alla metro LED belysning projektet alla på en gång genom godkännandet.

LED lågenergilampor, stabilitet, hållbarhet, intelligent kontroll har ojämförliga fördelar med traditionell belysning och LED kännetecken för stark jordbävning är mycket lämplig för subway driftsmiljö. Men i den inhemska befintliga tunnelbanenätverk, endast några rader att använda LED-belysning, resten använda traditionell belysning, LED-belysningsmarknaden potentiella tunnelbana kan beskrivas som ganska stora.