LED Street Lights PK vanliga Street lampor

1, El jämförelse:

Användningen av 60W LED street lights el per år, endast användning av 250W vanliga högtrycksnatrium lampa gatan El genereras av 20% av året, betydande besparingar i förbrukningen av el, är de idealiska energibesparande produkterna, men också överensstämma med byggandet av en bevarande-orienterade samhället trend.

2, om kontrast

LED street lampa makt är en vanlig högtrycksnatrium lampa 1/4, utläggning av kopparkabel krävs tvärsnittsarea kräver endast vanliga gatlyktor 1/3, vilket sparar en hel del om kostnader.

Integrerade ovanstående två f.d. kostnadsbesparingar, användning av LED-lampor jämfört med användning av vanliga högtryck natriumlampa, och tillåter ägarna till återvinna inom ett år att öka de initiala investeringskostnaderna.

3, belysning kontrast:

Användning avLED 60W gatubelysningkan nå 250W högtryck natrium lampa belysning, kraftigt minskad användning av makt; LED-lampor på grund av låg effekt användning, med vindkraft, solenergi, används i de staden sekundära vägarna.

4, användning av temperatur kontrast:

Jämfört med vanliga gatan lampor, LED-lampor under användningen av låg temperatur, kontinuerlig användning kommer inte att producera hög temperatur, svart brinner inte svart nyans.

5, säkerhet funktion jämförelsen:

För närvarande på marknaden för kallkatodrör lampor, är electrodeless lampor, mycket upphetsad av högtrycks punkt röntgen belysning, inklusive skadliga metaller som kvicksilver och skadliga strålar; jämfört med LED-lampor är säkra lågspänning produkter i installation och användning av processen avsevärt minskar säkerhetsriskerna.

6, miljöprestanda jämförelse:

Vanliga gatan lampor innehåller skadliga metaller, spektrumet innehåller skadliga strålar. Jämfört med ren LED street lampan, utan infraröd och ultraviolett strålning, ingen strålning, ingen ljusföroreningar, och innehåller inte skadliga metaller, avfall återvinningsbara, är en typiskgrön belysningsprodukter.

7, service liv och kvalitet jämförelsen:

Den genomsnittliga livslängden för vanliga gatlyktor är 12000 timmar, byte av lampor gata är inte bara höga kapital, men också påverkar trafiken, särskilt i tunneln konstruktionen är särskilt besvärligt; LED street lampa enhetlig liv av 100.000 timmar, 10 timmar per dag, livslängd på upp till tio år ovan, en gång för alla. Dessutom LED belysning vattentät, slagtålighet, stöttålighet är mycket bra, kvaliteten på kaos, i garantiperioden är underhållsfria produkter.