LED Panel Lampor Prestanda och applikation

LED-lampan med ljusets jämnhet är bra, det är högre, ljussymmetrin mjuk, fredlig och andra egenskaper, används ofta i kontor, skolor, sjukhus, köpcentra, hem och andra tillfällen, blir LED under utbyte av traditionellt galler tallrik Den bästa produkten.

Produktlayout

LED-panel lampor , inklusive utformningen av viktiga ramar, diffusionsplatta, ljus styrplatta, lampa pärlor, drivkraft, aluminiumplatta och andra komponenter.

1, ram: ramstyrka påverkar hållbarheten

Ram är en viktig del av panelbelysning, högintensitetsramar för att göra panellamporna mer hållbara. LED-panel ljus ram av användningen av materialskillnader, är det termiska resultatet inte detsamma. Enligt statistiken är det nuvarande panelljusrammaterialet huvudsakligen aluminium, stål, PC, A6063, aluminium, stål och andra material.

2, diffusionsplatta: skillnaden mellan olika ljustransmissionsmaterial

Diffusionsplattans roll är att tända ljusstyrningsplattan för att sprida sig symmetriskt, men också spela rollen som dunkla utlopp, användningen av viktiga material är akryl, PC, PS och så vidare.

Enligt bekantskapet är akrylljustransmittans på 92%, PC 88%, PS förmodligen även 80%, akrylljustransmittans högre än PC, och kostnaden är låg, medan dess anti-agingprestanda är svag. och PC-material dyrt, men starka anti-aging lämpliga band.

3, ljus styrplatta: en stor inverkan på ljus effekt plattan

Den ljusstyrda plattan fungerar för att avböja ljusböjda parallellt med den ljusöverförande plattan i en riktning vinkelrätt mot den ljusöverförande plattan och det reflekterade ljuset från ljusstyrplattan till baksidan av panellampan reflekteras av reflektionspapperet . I denna process, men också för att minimera ljusnedgången, beror generellt på ljusstyrningsplattans effektivitet i stor utsträckning på nivån på nätplanering, följt av val av ark.

4, ström: konstant strömförsörjningsmodell

LED-lampan har två drivströmslägen, en konstant strömförsörjning, denna modell följer högt, PF-värde upp till 0,95, kostnadseffektivt; den andra är konstant spänning med konstant strömförsörjning, stabil prestanda, men lyda den låga kostnaden.

Produktklassificering

LED-lampor har direkt typ och sidobelysning, två kategorier.

Sidopanel ljus är lätt, lätt placering och transport fördelar, nackdelen är lätt att skina är inte symmetri; Direkt typ panel ljus är fördelen med rik ljusstyrka, kostnadskontroll har övergripande, nackdelen är inte att stoppa bländning, ett mörkt område, tung, relativt obekväm transport och placering.

Sidodelampor i förhållande till kostnaden för direkt typ, på grund av sidosändande LED-panellampteknik är relativt stor, vilken bestäms av sidan av den ljusutsläppande produktlayouten, sidosändande LED-lampor än den direkta typen av färdigheter och processer Bör vara stor, vilket leder till produktutbyte och produkthomogenitet är svårare att kontrollera.

Produktfördel

LED-panellampan har en mycket mjuk ljusmetod, nu vanligt använd sidan av ljusmetoden, den ljusa kroppsytemitterande ljuset är mycket symmetrisk, så att ljuset inte bländar. Använd på alla områden, kan vara användbar för att ta bort bländning.

vi har bra pris för LED panel ljus välkomna din iqnuiry: sales@sxyhzm.com