LED-lampor på natten för att minska ljusstyrkan på den Storbritannien minskade koldioxidutsläpp rätt spara kostnader

Hartford County, norr om London, Storbritannien börjar justera ljusstyrkan av ljus, ytterligare besparingar. Under det senaste året, Hartford County, har gradvis minskat många kostnader provinser. Nu myndigheter och tänka på nya sätt att spara pengar, mitt i natten genom att sänka ljusstyrkan på LED-lampor för att spara pengar.

Detta andquot; ljusreglering lampor och aktivera för att minska det antal ofandquot; Med den första omgången av test kommer att plan möjliggöra LED lampor start kör. Detta program fokuserar på vissa områden under natten för att minska ljusstyrkan av ljus, gatubelysning och förkorta tiden. Befintliga gatan vid 11 och nr 39, har klockan på natten till 6 am sänkts till 25% ljusstyrka.

LED-lampor inte bara än traditionella högtrycksnatrium lampor minska koldioxidutsläppen, men också hjälpa regeringen att uppnå målet att utsläpp koldioxidskatt. Minska ljusstyrkan av ljus kommer att kunna ytterligare minska energiförbrukningen med 25%, med ett par minuter om dagen för att minska operationstiden efter sanden in i tornet, ett år kan spara cirka 92 timmar belysning timmar