Heta försäljning modul typ LED Street Light

Som den tidiga högeffekts LED-lampor och mer integrerad design, det vill säga ljus shell och LED enheter sammanbundna och inneslutna i glas, vilket gör underhåll mycket svårt, men också påverka lampans livslängd, inte kan uppfylla den LED-tekniken av utvecklingen, kan inte standardiseras.

Gatan ljuskälla modul är att lösa dessa praktiska problem av huvudprogrammet. LED lampor blir mainstream av produktion företagslösningar.

Modular ta bort med enkel montering, underhåll, ersättning och andra utmärkta funktioner.

Yahua belysning är en professionell bedriver LED street produktutveckling, produktion och försäljning i en av de högteknologiska företag, företag ansvarig person, andquot; vår egenutvecklade LED-modulen lyser livslängd upp till 100.000 timmar, större än 150lm / W, color rendering index större än 70Ra, valfri färgtemperatur 2700-7000 K, avger ljus - 85 ° * 135 ° vinkel.

Ur en teknisk synvinkel, är LED-belysning produkter själv fäster stor vikt vid funktionell forskning och utveckling, en standardiserad produkt som är byte av LED belysning produkter, de nödvändiga villkoren för traditionell belysning.


Höjdpunkten i denna produkt är en rimligt objektiv struktur, på grund av dess yta form som en sadel-formad, så att genom de angränsande delarna av den släta ytan av ljus bestrålning områden överlappar varandra, vilket gör platsen mer uniform, bra belysning.

LED modul lights produkter har sålts i världen användning, och har erkänts av kunder, följande är en del av kundens utvärdering av LED moudle gatan ljus:


1, produkten av hög ljusutbyte, ekonomisk energi, uppfyller kraven;


2, produkt kostnadseffektiva, överlägsen prestanda, energibesparande effekt är uppenbar;


3, lampor med ljuseffekt är överlägsen, i linje med belysning vägstandard, överlägsen konfiguration;


4, modulära struktur design, produkt makt konfiguration gratis för att underlätta matchande kraven i den scen belysning makten.


5, en lins design, den modul vattentät effekten;


6, modulen ljuskälla och köra elektrisk separation, att undvika ömsesidig störning;


7, kyla materialet för aluminiumlegering, äkta trä är förväntade, billig;


8, lampa installation bekvämlighet, enkelt underhåll, enkel drift


9, produktkonfiguration är hög, stabil prestanda, värde för pengarna.


10, produkt ytbehandling prestanda, att möta den speciella miljön, salt spray motstånd