High Mast Pole Design Höjd och Beskrivning

1, den fyrkantiga högpoliga lamphöjden: 25 meter, ljuspolen för den åttkantiga staven, uppdelad i tre sektioner, tjockleken från topp till botten är: 6mm, 8mm, 10mm, kaliber: 280mm, Under kaliber: 560mm, designens maximala vindmotstånd upp till 60m / s. Den består av 3 sektioner av pluggar, med högkvalitativ stålplåtfläns diameter 950mm, tjocklek 25mm.

2, pollampa och stent från höghållfast stålplåt av hög kvalitet med en stor en-gångs böjningsformande böjningsmaskin, nedsänkt bågsvetsning automatiskt bildad, ljuspole, lamppanel som helhet med användning av varmdinkszinkbehandling, utseendet Polyesterpulverbeläggning, Skydd för 30 års utseende utan korrosion.

3-poligt elektriskt lyftsystem med elektromotorer, hissar, varmdämpande zinktrådar och gummikablar och andra komponenter. Ljuspolskroppsinstallation, lyftfrekvensen 3 till 5 meter per minut.

4, högpoligt ljusstyrning, lossystem består av styrhjul och styrarmsammansättning för att säkerställa att ljusplattan i lyftprocessen inte uppträder i sidled för att skydda lampplattan på plats när lampan automatiskt kan stängas av och låsa vid kroken.

5, lampa belysning består av 8 st eller 12 st 400W högeffekt led strålkastare

6, polbelysningsskydd: 1.5m långljusinstallation av lång blixtstång, installerad på marken 1m lång jordkabel och jordbultar.

7, pollampa nedläge för det elektriska styrläget, så att lamppanelen kan vara säkert och tillförlitligt ned till 2,5 m från marken för att underlätta underhållsarbetet. Fjärrkontrollen med högpolig lampa har en ledningsledning, operatören kan vara 5 meter på fjärrkontrollens lamppanel, för att säkerställa användarens personliga säkerhet.

8, högpolig lampa av alla slag Alla lampor och lyktor i IP65-tätningsstandarderna för att förhindra damm, regn nedsänkning, skydd av ljus, elektrisk livslängd. Lampmaterial används i allmänhet i bra korrosionsbeständighet hos gjutformning av aluminiumgjutning.

Ovanstående är den höga mastpolens designhöjd och parameterbeskrivningen, om du behöver köpa pollampa, kan du maila oss. till sales@sxyhzm.com